U wilt een website voor uw bedrijf maar weet eigenlijk niet hoe of wat. Of juist wel maar zoekt een bedrijf die u kan helpen om uw ideeën om te zetten in een website die uw doelstellingen verwezenlijken.

Kennismaking

Bij het kennismakingsgesprek word alles duidelijker. Hier leren we elkaar beter kennen. Wie is uw doelgroep? Hoe kunnen we uw doelgroep het beste bereiken? We stellen een doel vast voor de website. Webstylist adviseert u over de beste oplossingen die bij uw bedrijf passen.

Plan

Na dit gesprek stelt Webstylist een plan met offerte op en legt deze aan u voor. Dit plan is een beknopte samenvatting van wat we besproken hebben met een voorlopig schets van het ontwerp die het beste bij uw bedrijf past. Na goedkeuring gaat webstylist aan de slag.

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van de website word u continu op de hoogte gehouden. U ziet dan hoe ver we met de website zijn. Tegelijkertijd kunt u ons aansturen waar nodig. Dit voor een optimaal resultaat.

Evaluatie

De website is zo goed als af. We doen samen nog een aantal tests om zo alle mogelijke fouten weg te werken. Die halen we eruit en de site gaat live. Nu kan het echte werk beginnen. Het succes van de website. De eventuele besproken strategieën om die succes te behalen worden nu toegepast. Het succes van de website word gemeten en geëvalueerd.